Albania

Ndërtimi i kullave në Tiranë, si gënjeu nënkryetari i Bashkisë për lejet

Vazhdon debati për ndërtimin e kullave në qendër të Tiranës. Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Arbian Mazniku i ftuar në “Tonight Ilva Tare” zgjodhi të njëjtën dredhi si Erion Veliaj për të sqaruar premtimin e kryebashkiakut se nuk do të kishte leje ndërtimi brenda qendrës së Tiranës.

“Deklaratat e tij më së shumti kanë dalë jashtë kontekstit. Ai ka thënë se për sa kohë nuk ka një plan urbanistik dhe për sa kohë nuk do të sistemohet stoku i banesave nuk do të japim leje.

Related Posts