Home 2018 April
Drejtori i agjensis investigative Stop Krimi,  Z.Fatmir Sena një kontribues ndër vite për çështjet sociale, i shquar për veprimtarit e tij bamirëse dhe sensibilizuese kundër trafikimit dhe përdorimit të lëndëve narkotike është dekoruar nga shtetet e bashkuara të Amerikës si “Misionar i Paqes”. Ky çmim u dha nga  ambasdori i paqes, i zgjedhur denjësisht nga […]Continue Reading
Agjensia investigative dhe sensibilizuese STOP KRIMI, ka zhvilluar sërisht një aktivitet bamirës me përmasa të mëdha në zonën e Babrruse në Tiranë. Drejtori i kësaj agjensie Z.Fatmir Sena i ka ardhur në ndihmë një familjeje në nevojë duke kontribuar me produkte ushqimore për një periudh të gjatë kohore, për rreth një vit. Fatmiri falenderon antarët […]Continue Reading
Disa minuta më parë, një zjarr masiv ka përfshirë një magazinë në zonën e Medresesë në kryeqytet. Ende nuk dihen rrethanat e rënies së zjarrit. Forcat zjarrëfikëse së bashku me policinë janë në vendngjarje në përpjekje për të evakuar personat që mund të gjenden brenda magazinës. Sipas informacioneve brenda në magazinë në momentin e zjarrit […]Continue Reading