UK

3 Qershori dita e fëmijve dhe e komunitetit Shqiptarë në UK

Data po afron!

Me daten-3 Qershor ora 12-00 – 18-00, në child hill park në Golders Green, si çdo vit festojme ditën e fëmijëve dhe dita e komunitetit shqipetar, ne bashkëpunim me Forumin e Shoqatave Shqipetare ne Britani!
Informacion me te detajuar do merrni ne ditet ne vazhdim!

 

Alb uk do përcjellë hap pas hapi gjitha ndodhit.

Related Posts