Albania

Agjensia investigative”STOP KRIMI” zhvillon aktivitetin e radhës së bamirësis!

Agjensia investigative dhe sensibilizuese STOP KRIMI, ka zhvilluar sërisht një aktivitet bamirës me përmasa të mëdha në zonën e Babrruse në Tiranë.

Drejtori i kësaj agjensie Z.Fatmir Sena i ka ardhur në ndihmë një familjeje në nevojë duke kontribuar me produkte ushqimore për një periudh të gjatë kohore, për rreth një vit.

Fatmiri falenderon antarët e agjensis dhe shprehet se do vijoj kontributin në shumë fusha sociale kudo që njerzit kan nevojë. Ai ka dhuruar edhe një çertifikat mirënjohje për kontribuesin Arjan Doda duke e bërë çdogje transparente.

Kjo agjensi  ka mar shtrirje të gjerë në gjithë Shqipërin  duke ndihmuar shumë pjestarë që jan ndodhur në kushte të vështira jetese.

Related Posts