Albania

“Vasi studio” emri që mbledh femrat, që duan të jetojn bukur!

Ndër shumë vende estetike dhe relaksi, ajo që sjell magjin tani është vetēm Vasi studio.

Inaguruar së fundmi, ajo sjell  komoditetin e duhur dhe  shërbimin perfekt që një femre i duhet për të ruajtur bukurin e saj. Të gjitha llojet  e shërbimeve gjenden te Vasi Studio.

Krehje, prerje, lyerje, masazhe e gjithćka keni nevojë ju cojnë drejt Vasi studio në Astir, pranë rrugës Teodor Keko ngjitur me bar Artisti.

Gjithashtu, mund ta kontaktoni nëpërmjet rrjetit social, instagram me adresën: Vasistudio

Related Posts