Albania

VisitAlbania: Shqipëria një dritare turistike në mesin Ballkanik

#VisitAlbania
Shqipëria është një vend për t’u dashur. Në këtë vend të vogël mesdhetar, natyra e virgjër dhe misteret kulturore kombinohen për të krijuar një ndjenjë të veçantë të vendit. Nga malet të mbuluar me dëborë në dimër në fushat e mbuluara nga lulëkuqet në pranverë, peizazhi i Shqipërisë është gjithnjë në ndryshim me stinët duke ofruar vizitorëve mundësinë për të shijuar një pushim të ngrohtë në plazh në verë ose një udhëtim malor në ajër të freskët dhe të ftohtë në vjeshtë.
Turistët mund të shohin dhe të përjetojnë të kaluarën e lashtë të Shqipërisë si dhe kulturën tradicionale.

Related Posts