Home 2018 November
Sqarim: Nga televizioni ALB UK TV Te dashur prinder, Në kuadër të festave kombëtare të Nëntorit, Bashkia e Brendit në Londër ka hapur dyert për shqiptarët, ku ka vendosur në shtizën e institucionit të Bashkisë edhe flamurin Shqiptar. Gjithashtu eshte organizuar edhe evenimenti ‘Albanian Week in UK’. Nga organizatoret dhe koordinatoret e manifestimit kulturor , […]Continue Reading
  Shqiptarët në diasporë pavarësisht vështirësive të fillimit kanë mundur të ndërtojnë më së miri jetën atje ku ndodhen në vende të ndryshme dhe shumë prej tyre kanë qenë dhe të suksesshëm në sipërmarrjet e tyre. Njëri prej tyre është Helidon Kastrati i cili punon dhe jeton në Londër dhe është një histori suksesi në […]Continue Reading