Kosova

Shpend Ahmeti padit Vetëvendosjen

Kryetari i Komunës së Prishtinës dhe kryetari i PSD-së, Shpend Ahmeti sot ka ngritur padi në Gjykatën Themelore të Prishtinës, ndaj ish-partisë e tij, Lëvizjen Vetëvendosje.

Ai ka thënë se arsyet e kësaj padie janë shpifjet e vazhdueshme që kjo parti i ka bërë në drejtim të tij.

“Ushtrova padi ndaj VV-së për shpifjet e vazhdueshme që i kanë bërë. Ka të bëjë me qumështin nëpër shkollat e Prishtinës. Të gjitha këto furnizime që ata i kanë potencuar se janë bërë, kanë qenë edhe ata pjesë e atij procesi, sepse edhe unë kam qenë në VV”, tha Ahmeti.

“Me rëndësi janë sulmet e vazhdueshme duke shpifur e duke mos pasur asnjë konsideratë për të vërtetën. Do të ishte mirë që kjo padi të shkojë prapa njërit, të cilit i bën të gjitha këto shpifje”, tha Ahmeti.

Ai tregoi edhe emrin e personit i cili po fshihet prapa këtyre akuzave.

“Albini. Unë e kam ftuar në debat. Ama le të vijë kryetari dhe të mos fshihet. Do të ishte mirë të ballafaqohemi për krejt temat. Edhe për qumësht, edhe për qeverisje, edhe për Devollët. Në çfarëdo televizioni, në çfarëdo vendi”, tha ai.

Related Posts

Leave a Reply