UK

Deputetët britanikë kundërshtojnë për herë të dytë marrëveshjen e Brexit-it

Deputetët britanikë hodhën poshtë sot marrëveshjen e Brexit-it të negociuar mes Londrës dhe Brukselit, me 391 vota kundër dhe 242 vota për, duke futur Britaninë e Madhe në pasiguri 17 ditë para datës që parashikohet dalja nga BE-ja.

Kjo marrëveshje ishte kundërshtuar masivisht edhe në votimin e parë të zhvilluar në janar.

Para votimit të sotëm, kryeministrja Theresa May përsëriti se “kjo marrëveshje ishte e vetmja dhe më e mira e mundshme”.

Related Posts

Leave a Reply