Ndarja e re administrative, PD: Në 2014-tën Rama krijoi zona elektorale për përfitim monetar e kalkulim votash

 2,332 total views,  1 views today

 2,332 total views,  1 views today Sikundër kishte paralajmëruar, Partia Demokratike ka ngritur grupin e punës për të nisur konsultime me qytetarët dhe ekspertët lidhur me Reformën Territoriale.…

View More Ndarja e re administrative, PD: Në 2014-tën Rama krijoi zona elektorale për përfitim monetar e kalkulim votash