Protestat do të bashkojnë zërin e opozitës me atë të mijëra qytetarëve, jeta e te cilëve po përkeqsohet çdo ditë nga keqqeverisja

 252 total views

 252 total views Pyetje: Zoti Paloka, çfarë vendosi Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike? Edi Paloka: Mbledhja e grupit kishte si qëllim sot ndarjen dhe organizimin e punës së…

View More Protestat do të bashkojnë zërin e opozitës me atë të mijëra qytetarëve, jeta e te cilëve po përkeqsohet çdo ditë nga keqqeverisja