TRADHËTARËT E TIRANËS DHE CIANO – DUÇJA, I TËRBUAR PAS DËSHTIMIT TË SKENARIT TË TIJ NDAJ MBRETIT ZOG, MORI KËTË VENDIM

 1,797 total views,  4 views today

 1,797 total views,  4 views today Nga Aurenc Bebja*, Francë – 3 Mars 2021 “L’Indépendant des Basses-Pyrénées” ka botuar, të enjten e 27 prillit 1939, në faqen n°5, një…

View More TRADHËTARËT E TIRANËS DHE CIANO – DUÇJA, I TËRBUAR PAS DËSHTIMIT TË SKENARIT TË TIJ NDAJ MBRETIT ZOG, MORI KËTË VENDIM