Home 2018 March
Kosova

Ndihmës sekretari i Shtetit të SHBA-së për Çështje Evropiane dhe Evroaziatike, Wess Mitchell, është duke zhvilluar një konferencë për mediat në Kosovë me presidentin Hashim Thaçi.

Ndihmës sekretari i Shtetit të SHBA-së për Çështje Evropiane dhe Evroaziatike, Wess Mitchell, është duke zhvilluar një konferencë për mediat në Kosovë me presidentin Hashim Thaçi. Në qendër të diskutimeve janë marrëdhënia e Kosovës me Serbinë dhe demarkacioni me Malin e Zi. Mitchell është Continue Reading