Albania

Fatmir Sena dekorohet “Misionar i paqes”nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës!

Drejtori i agjensis investigative Stop Krimi,  Z.Fatmir Sena një kontribues ndër vite për çështjet sociale, i shquar për veprimtarit e tij bamirëse dhe sensibilizuese kundër trafikimit dhe përdorimit të lëndëve narkotike është dekoruar nga shtetet e bashkuara të Amerikës si “Misionar i Paqes”.

Ky çmim u dha nga  ambasdori i paqes, i zgjedhur denjësisht nga Amerika.

Ai theksoi se ky çmim ishte tepër prestigjoz dhe ai i jepej vetëm kontribuesve të një rangu të lartë siç ishin presidentët apo kryeministrat.

 

Një rol dhe kontribut të pa zëvendësueshme kjo agjensi e ka luajtur  ndër vite në anën e popullit shqiptarë.

Related Posts