Home 2018 November
Albania Kosova Maqedonia UK

Helidon Kastrati, histori suksesi në Britani dhe investimi i guximshëm që nuk mbështetet nga shteti shqiptar

  Shqiptarët në diasporë pavarësisht vështirësive të fillimit kanë mundur të ndërtojnë më së miri jetën atje ku ndodhen në vende të ndryshme dhe shumë prej tyre kanë qenë dhe të suksesshëm në sipërmarrjet e tyre. Njëri prej tyre është Helidon Kastrati i cili punon dhe jeton në Londër dhe Continue Reading