Maqedonia

Dështon heqja e imunitetit ndaj deputetit Veljanovski


Kuvendi i Maqedonisë së Veriut, pas 3 orë seancë, ku ka pasur më shumë pauza se sa punime, nuk arriti t’ia heqë imunitetin deputetit Veljanovski.

Pas përplasjeve të forta mes deputetit të VMRO-së Micevski dhe kryetarit të Kuvendit Xahferi, ky i fundit e ka ndërprerë seancën për një kohë të papërcaktuar.Veljanovski akuzohet për dhunën në Kuvend, në pranernën e këtij viti.

Related Posts

Leave a Reply