Kosova Sports

Flamuri i Kosovës në Sarajevë

Ekipi Olimpik i Kosovës ka parakaluar mbrëmë në ceremoninë hapëse të Festivalit Olimpik Evropian Dimëror për të Rinj (EYOF) “Sarajeva dhe Sarajeva Lindore 2019”.

Ceremonia hapëse u mbajt të dielën mbrëma në stadiumin Olimpik “Asim Ferhatoviq Hasa” të Sarajevës, në të cilin 35 vjet më parë u hapën Lojërat Olimpike Dimërore “Sarajeva 1984”. Flamurin e Kosovës e barti skitarja 16-vjeçare, Klea Vrella. Kosova po përfaqësohet në EYOF me të dy skitaret, Klea Vrella dhe Elba Kokaj.

Related Posts

Leave a Reply