Kosova

Krerët shtetëror pajtohen për platformën e bisedimeve me Serbinë

Krerët e institucioneve të ksovës janë pajtuar me platformën e hartuar nga ekipi negociator për bisedimet me Serbinë.

Bashkëkryesuesi i ekipit, Fatmir Limaj, pas takimit me krerët institucional, bëri të ditur se janë pajtuar për dokumentin. Ai tha se i njëjti do të votohet sot në orën 15:00 nga delegacioni dhe nesër pritet t’i dorëzohet Kuvendit të Kosovës.

“Përfundimisht platforma ka marrë formën finale, sot kemi pasur takim me kryeministrin, presidentin, kryeparlamentarin dhe të tretë kanë dhënë mbështetje”, tha Limaj.

Related Posts

Leave a Reply