Albania

Mbahet gara “Albanian Open 2019”

 World Cube Associacion më 16 shkurt në Tiranë organizon garën “Albanian Open 2019”.

Kampionati është me karakter garues ndërkombëtar, ku veç Shqipërisë, garuesit do të marrin pjesë nga disa shtete, si Kosova, Maqedonia, Zvicra, Mali i Zi dhe Finlanda.

Në kampionat do të mësohet dhe garuesi më i mirë i Shqipërisë, kjo do të thotë se garuesit më të shpejtë nga Shqipëria do t’i jepet titulli “Kampion kombëtar”.

Pjesëmarrësit në garë:

Related Posts

Leave a Reply