Albania Kosova UK

Shqiptarët në Londër shënojnë 11-Vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Forumi i Shoqatave Shqiptarë në Londër, sonte ka shënuar 11-vjetorin e Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Sot në të gjitha trojet shqiptare dhe në diasporë, shqiptarët janë duke e festuar 11-vjetorin e shtetit të Kosovës. Kosova është shpallur shtet i pavarur nga Kuvendi i Kosovës më 17 shkuar 2008.

Në manifestimin në Londër janë bashkuar shqiptarët nga Shqipëria, Kosova, Lugina e Preshevës dhe nga Maqedonia. /Alb Uk Tv/

Related Posts

Leave a Reply