Albania

Themeluesi i ALB UK TV, Helidon Kastrati dhe Presidenti i nderit, Ian Pelham Turner, vizitë të rëndësishme në Tiranë

Helidon Kastrati Dhe Presidenti I Nderit, Ian Pelham Turner

Themeluesi i Alb Uk Tv, Helidon Kastrati dhe presidenti i nderit i këtij televizoni, njëherish komentatori i familjes Mbretërore, Ian Pelham Turner, kanë zhvilluar një vizitë të rëndësishme në Tiranë, ku kanë takuar presenolitete të ndryshme të shtetit shqiptar.

Qellimi i vizitës së delagacionit të Alb Uk Tv ishte prezantimi i televizonit të parë shqiptar në në Angli, lidhja e bashkpunimit me isntitucione të dryshme, realizimi i intervistave dhe prezantimi i punës që bëhet për diasporën shqiptare në Angli dhe më gjerë.

Presidenti Meta dhe presidenti I Nderit, Ian Pelham Turner   

Po ashtu, njëri nga qellimet tejra të vizitës ishte edhe promovimi i Shqipërisë dhe vlerave të saj në Angli dhe në shtet tjera të perëndimit.  

Gjatë vizitës në Shqipëri, delegacioni i Alb Uk Tv është pritur nga Presidenti i Shetit Shqiptar, Ilir Meta, ish-Kryeministri dhe ish-lideri i PD-së, Sali Berisha, Kryetarin e PD-së Lulzim Basha.

Presidenti I Nderit, Ian Pelham Turner, Kryetari i PD-së Lulzim basha  dhe Themeluesi I Alb Uk Tv, Helidon Kastrati  

Po ashtu janë takuar edhe me ministren e Drejtësisë, Etilda Gjonaj edhe ministrin e Shtetit për Diasporën Pandeli Majko

Presidenti I Nderit, Ian Pelham Turner, me ministren e drejtësise, Etilda gjonaj
Presidenti I Nderit, Ian Pelham Turner, me ministrin e shtetit për diasporën Pandeli Majko

Takime kanë pasur edhe më Këshilltarin e Protokolit të Presidentit Meta, Agron Ylli dhe Shefin e Kabinetit të Presidentit, Arben Cici.

Gjatë viztës kanë zhvilluar shumë intervista në televizionet shqiptare, si në TV Klan ,Top Channel, RTSH dhe media tjera.

Presidenti I Nderit, Ian Pelham Turner në programin Wake up Top Channel  
Presidenti I Nderit, Ian Pelham Turner në programin miremengjes shqiperi në TVSH
Themeluesi i ALBUK TV në bashkepunim me SKY media

 

Z. Kastrati është njëri nga shqiptarët me të suksesshëm dhe lobues i të drejtave të shqiptarëve që jetojnë në Britaninë e Madhe.

Presidenti I Nderit, Ian Pelham Turner në programin e Rudina Magjistari 

Alb Uk Tv është televizoni i parë shqiptar në Angli dhe është hapur nga biznismeni Helidon Kastrati.

Kastrati ka premtuar që në udhëtimet tjera do t’i
realizojnë në Kosovë, ku është vendi i tij i origjinës dhe në Maqedoni./Alb Uk Tv/

Related Posts

Leave a Reply