Albania Top News UK

Samiti i Diasporës përmes fotove të Alb Uk Tv

Në Tiranë dhe Lezhë u mbajt Samiti i Dytë i Diasporës shqiptare.

Në samitin e mbajtur të premten dhe të shtunën e kaluar morën pjesë qindra shqiptarë nga diapsotra dhe trojet shqiptare.

Ekipi i Alb Uk Tv ka udhëtuar nga Londra për të pasqyruar këtë ngjarje të rëndësishme për shqiptarët. Alb Uk Tv ishte televizioni i vetëm që këtë ngjarje e përcolli gjatë tërë kohës, duke e vendosur edhe stendën e vet për të marrë intervista nga të pranishmit, për ta pasqyruar sa më mirë samitin.

Misioni i Alb Uk Tv, si televizioni i vetëm shqiptar në Angli, ka për qellim promovimin e vlerave shqiptare në diasporë dhe ato të diasporës në trojet shqiptare.

Foto nga puna e Alb Uk Tv në Samit:

Related Posts

Leave a Reply