Maqedonia

Pendarovski: Integrimi euroatlantik, përmirëson ekonominë

Kandidati për president i shumicës parlamentare, Stevo Pendarovski tha sot se qytetarët me votën e tyre përveç se do të zgjedhin president, do të zgjedhin edhe për ekonomi më të mirë ose për stagnim.

Sipas tij, me anëtarësimin e plotë të Maqedonisë së Veriut në NATO dhe në Bashkimin Evropian, ekonomia do të përmirësohet dukshëm, gjë për të cilën ai premtoi se do angazhohet maksimalisht.

Related Posts