Albania

Meta: Opozita dhe mazhoranca i kanë bërë llogaritë gabim

Për presidentin Ilir Meta kriza aktuale politike i ka rrënjët në ndryshimet kushtetuese të vitit 2008 dhe ka shtuar se qeveria dhe opozita i kanë bërë llogaritë gabim.

Aty mund të gjejmë rrënjët e kësaj krize, e cila është ashpërsuar në dy vitet e fundit dhe në dy muajt e fundit pas aktit të opozitës për djegien e mandateve.

Po të vëme re ka patur një nxitim kohët e fundit nga të dy palët për të përshkallëzuar krizën.

Është llogaritja gabim e të dy palëve dhe mendoj që për arsye të ndryshme mendojnë se mund të imponojnë në mënyrë jo demokratike, si opozita është edhe mazhoranca aktuale”, tha Meta./Ora News/

Related Posts