Albania

Homazhe në nderim të nëntetares Zarife Hasanaj

Në Camp Adazi të Letonisë janë zhvilluar homazhet në nderim të nëntetares Zarife Hasanaj të rënë një ditë më parë në krye të detyrës.

Në ceremoni mori pjesë gjithë kontingjenti shqiptar në grup-batalionin e NATO-s në Letoni dhe përfaqësuesi ushtarak shqiptar në NATO.

Related Posts