Bota

Trump: Kina të mos luajë me kohën në negociatat tregtare

Presidenti amerikan, Donald Trump paralajmëroi sot Kinën kundër përpjekjes për të luajtur me kohën në negociatat tregtare, me shpresën se “presidenti amerikan nuk do të rizgjidhet në vitin 2020”.

“Mendoni se çfarë do të ndodhte në Kinë nëse fitoj?”, theksoi ai në një mesazh në rrjetin social Twitter.

“Kushtet e marrëveshjes do të jenë më të ashpra!”, shtoi ai duke parashikuar deri në atë kohë një dobësim të punësimit dhe kompanive në Kinë./ATSH/

Related Posts