Kosova

Haradinaj ftohet për “Lutjet e Mëngjesit” në SHBA

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka marrë ftesë nga anëtarët e Kongresit Amerikan, Tom Suozzi dhe John Moolenaar, për “Lutjet e Mëngjesit” .

Ceremonia e “Lutjeve të Mëngjesit” zhvillohet më 6 shkurt.

Në këtë ceremoni marrin pjesë politikanë dhe personalitete publike nga vende të ndryshme të botës.

Related Posts