Albania

Spahiu: Basha dha 670 mijë dollarë për një foto me Trumpin dhe nuk bleu 6 byrke për tërmetin

Kreshnik Spahiu hodhi disa akuza të rënda në Open në Top Channel për Lulzim Bashën, duke pohuar se Basha nuk ka marrë para nga Rusia, por me këtë lobim ka bërë pastrim parash.

Ai tregoi disa fakte ku sipas tij Basha ka pastruar paratë duke lobuar në SHBA. Faktet që renditi Spahiu janë:

-Basha nuk është financuar nga diaspora në SHBA ashtu siç ka deklaruar në emisione.

-Në konferencën e organizuar kompania SBK Holding ka marrë pjesë edhe shoku i ngushtë i Lulzim Bashës.

-Ekim Abkim është kryetar SBK Holding është kumbari i fëmijëve të Bashës. Është shok i hershëm i Lulzim Bashës dhe Anila Bashës.

Personi që ka mundësuar fotografimin e Bashës me Trump është në kërkim në SHBA se ka tentuar të rrëmbejë Fetullah Gylen për ta çuar në Turqi.

-2 vajza ruse çuan paratë nga Banka Ukrainase në Edinburg.

-Është fakt që 675 mijë euro ka kushtuar fotoja me Trump dhe vetëm 20 mijë euro janë dhënë nga PD.

-Kompania lobuese është mbyllur menjëherë pas skandalit duke thënë se ka falimentuar.

-Kompania lobuese ka pronar rus, por kjo nuk do të thotë se Basha ka marrë para nga Rusia.

-Prokuroria dhe Gjykata nuk ka marrë në shqyrtim pagesat e bëra nga Kievi, nga Skocia drejt SHBA-së.Ka hetuar vetëm 20 mijë eurot e PD-së.

“Basha me këtë ka bërë pastrim paras me këtë. Ai nuk dha 6 cent për tërmetin, 6 byrek dhe pretendon të bëhet kryeministër. Sa të jetë jeta ai nuk bëhet kryeministër”, vijoi Spahiu./TCH/

Related Posts