Home 2020 February
Bota UK

Bie vlera e bursave evropiane

Tregjet e aksioneve evropiane, të shqetësuara prej disa ditësh, për shkak të përhapjes së koronavirusit, reaguan shumë negativisht sot pas frikës së OBSH-së se tani mund t’i duhet të menaxhojë një pandemi. “Është kohëzgjatja e koronavirusit dhe pasojat e ngadalësimit në zinxhirin e furnizimit Continue Reading