Maqedonia

Deputetët votuan ndryshimet në Kodin Zgjedhor

Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, në orët e hershme të mëngjesit me 75 vota pro votuan ndryshimet dhe plotësimet në Kodin Zgjedhor dhe propozim ligjin për personat e paevidentuar në Librin Amë.

ky votim erdhi pas një maratpne debatesh dhe senaca me ndërprerje.

Related Posts