Home Archive by category Top News

Top News

Albania Top News UK

Presidenti Meta dekoron Lordin Robertson

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta e ka dekoruar sonte mikun e shqiptarëve, Lordin George Robertson me medaljen “Skënderbeu”. Robertson ishte Sekretar i Përgjithshëm i NATO-s dhe ishte Sekretar i Mbrojtjes në qeverinë e kryeministrit, Tony Blair. Robertson u dekorua në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Londër, ku të pranishëm ishin personalitete të […]Continue Reading