Home Archive by category Lifestyle

Lifestyle

Kosova Lifestyle

Shteti fut në karantinë Robert Berishën, këngëtari i indinjuar sa më s’ka, “shpërthen” ndaj kushteve të konviktit, publikon FOTO-n e lavamanit me ndryshk

PRISHTINË– Këngëtari Robert Berisha dhe menaxheri i këngëtares Tayna, Rinor Hykolli janë karantinuar nga qeveria e Kosovës, menjëherë sapo janë kthyer nga Amerika. Pasi zhvilluan koncertet në Amerikë, të dy u kthyen për në Kosovë nga Stambolli. Sapo kanë mbërritur në aeroportin “Adem Jashari”, Continue Reading
Travel

Shqipëria renditet mes 12 vendeve të botës për t’u vizituar në 2019, duke këshilluar që vendi ynë të vizitohet gjatë muajit qershor

Revista e udhëtimeve zvicerane Travel News rekomandon Shqipërinë si destinacionin kryesor të 2018, duke theksuar shumëllojshmërinë e jashtëzakonshme të maleve, zonave arkeologjike, florën dhe faunën, si dhe parqet kombëtare. “Shqipëria, vendi që laget në perëndim nga Deti Adriatik, është më i lirë se Kroacia dhe merr më pak turistë në krahasim nga vendi fqinjë i […]Continue Reading
Travel

Syri i Kaltër është një vend turistik shumë i bukur që ndodhet në fshatin Muzinë të Rrethit e Delvinës

Syri i Kaltër është një vend turistik shumë i bukur që ndodhet në fshatin Muzinë të Rrethit e Delvinës, pranë rrugës nacionale Delvinë – Gjirokastër. Është një pikë shumë piktoreske ku nga një burim i kaltër me origjinë karstike nga Mali i Gjerë del një ujë i kristaltë. Nga thellesia e burimit uji merr ngjyrën e kaltër nën […]Continue Reading