Sherri dhe përballja në gjykatë për vajzën/ “Do të sqaroj gjëra që nuk ia uroj askujt”, çfarë po ndodh mes Rudina Dembacajt dhe ish-burrit

Aktorja e njohur Rudina Dembacaj ka folur së fundmi rreth pretendimeve të bashkëshortit të saj se nuk takohet me vajzën e tij, duke u shprehur…

View More Sherri dhe përballja në gjykatë për vajzën/ “Do të sqaroj gjëra që nuk ia uroj askujt”, çfarë po ndodh mes Rudina Dembacajt dhe ish-burrit