Borissov: Anëtarësimi i Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në BE, qëllim strategjik i Bullgarisë

 2,847 total views,  31 views today

 2,847 total views,  31 views today Qëllimi strategjik i Bullgarisë është anëtarësimi i Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në Bashkimin Evropian, tha ish-Kryeministri bullgar Boyko Borissov në…

View More Borissov: Anëtarësimi i Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në BE, qëllim strategjik i Bullgarisë