Ironi ndaj kandidatëve për Kryetar të Prishtinës/ Dukagjin Lipa: ‘Zyrtarizoj’ kërkesën time për inspektor ndërtimi

 2,056 total views,  2 views today

 2,056 total views,  2 views today Familja e këngëtares shqiptare me famë ndërkombëtare, Dua Lipa, ndodhet këto ditë në Shqipëri. Të premten, Dua vizitoi të adhtuquajturin tashmë…

View More Ironi ndaj kandidatëve për Kryetar të Prishtinës/ Dukagjin Lipa: ‘Zyrtarizoj’ kërkesën time për inspektor ndërtimi

Dua Lipa flet për mundësinë e të bërit një këngë në shqip: Dua të ndryshoj stigmën rreth Kosovës dhe Shqipërisë

 777 total views,  1 views today

 777 total views,  1 views today Artistja shqiptare me famë ndërkombëtare, Dua Lipa, gjatë këtyre ditëve po qëndron në Shqipëri. Ajo është takuar me kryeministrin e Shqipërisë,…

View More Dua Lipa flet për mundësinë e të bërit një këngë në shqip: Dua të ndryshoj stigmën rreth Kosovës dhe Shqipërisë