Prishtina mirëpritet shtimi i trupave të NATO-së! Analiza e DW: SHBA i kërkoi Serbisë të tërheqë forcat pranë kufirit me Kosovën! I konsideroi destabilizuese

SHBA ka reaguar në lidhje me praninë e trupave serbe përgjatë kufirit me Kosovën duke e quajtur shtrirjen, përmasat dhe praninë e këtyre forcave ushtarake…

View More Prishtina mirëpritet shtimi i trupave të NATO-së! Analiza e DW: SHBA i kërkoi Serbisë të tërheqë forcat pranë kufirit me Kosovën! I konsideroi destabilizuese

“Unë i kam bërë të gjitha përgatitjet logjistike”, Radojçiç konfirmon pjesëmarrjen dhe organizimin e sulmit në Banjska: Vrasja e policit aksidentale

Millan Radoiçiç e ka pranuar se ka qenë në fshatin Banjskë të Zveçanit më 24 shtator dhe se i ka bërë të gjitha përgatitjet logjistike…

View More “Unë i kam bërë të gjitha përgatitjet logjistike”, Radojçiç konfirmon pjesëmarrjen dhe organizimin e sulmit në Banjska: Vrasja e policit aksidentale