Get a Programmable Thermostat.

 303 total views,  1 views today

Ministria e Shëndetësisë ka marrë vendim për zbutjen e masave rreth COVID 19.

Ministri Arben Vitia ka konfirmuar se një ndër masat e zbutjes është edhe nisja e hapjes së xhamive dhe kishave

Vitia ka thënë se që të enjten do të hapen objektet fetare, xhamitw e kishat, për të cilat do të ketë rregulla të caktuara.

“Objektet fetare do të nisin fazën e hapjes nga kjo e enjtje, pra 28 maj”, ka thënë Vitia.

Vlen të theksohet se edhe masat e lëvizjes por edhe karantinimit do të zbuten gjatë fundit të këtij muaji.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •