Maegan Hall dhe territori i saj seksual/ Për këtë police po flet mbarë bota

 10,402 total views,  2 views today

Ajo e ktheu stacionin e saj policor në një tempull të festave seksuale!

Oficerja amerikane, Maegan Hall, 26 vjeç, ka shkuar me shtatë kolegë të saj- gjatë orarit të punës dhe madje edhe në makinat e shërbimit. Hall është e martuar…

Skandali seksual që ka përfshirë policinë në La Vergne (shteti amerikan i Tennessee), ka qenë prej kohësh një temë në SHBA. Qindra video-parodi kanë përmbytur internetin dhe çdo ditë dalin detaje të pabesueshme.

Bëhet fjalë për foto fetish të këmbëve, festa me orgji dhe pije të rënda, seks oral në palestra dhe varka!

Policja, e cila është pezulluar më vonë, ka rrëfyer aktivitetin e saj gjatë disa seancave të marrjes në pyetje. Hall përshkruhe si forca lëvizëse pas aferave seksuale.

Shpjegimi i saj: “Unë dhe burri ishim pothuajse në prag të ndarjes. U bëra si budallaqe, u dëshpërova dhe siç e dini, burrat janë burra dhe duan ta fusin penisin kudo”.

Protokolli prej 61 faqesh është një eksploziv i pastër seksual. Hall kërkonte treshe me kolegët, i ftonte ata në lojëra striptizmi. Ajo thuhet se u kishte sugjeruar disa oficerëve dhe shkëmbim partnerësh.

Oficerët e policisë të përfshirë në këtë skandal kanë nisur të akuzojnë njëri-tjetrin si fajtorë për këtë këtë çmenduri seksuale.

Vështirë të besohet, por burri i Hall dëshiron të luftojë për të mbajtur akoma gruan e tij…

Skandali seksual në fakt shpërtheu rastëssiht, vetëm sepse partnerët e seksit të Hall ishin të çmendur nga xhelozia dhe në një moment- të paktën njëri prej tyre tradhtoi gjithçka.