Grekët zbarkojnë në ishull me blinda amerikanë, turqit lëshojnë dronët e armatosur: Egjeu në prag të “shpërthimit”

 1,053 total views

 1,053 total views Turqia dhe Greqia janë në një raport shumë të tensionuar duke bërë që herë pas here nga Ankaraja të flitet edhe për luftë.…

View More Grekët zbarkojnë në ishull me blinda amerikanë, turqit lëshojnë dronët e armatosur: Egjeu në prag të “shpërthimit”