Pakistani del nga lista e vendeve që financojnë terrorizmin, por Shqipëria jo. Përgjegjësi e qeverisë Rama-Nga Helidon Kastrati

 5,176 total views

 5,176 total views Pakistani ka dalë nga lista e vendeve që financojnë terrorizmin dhe që pastrojnë paratë. Edhe pse është një vend, ku shpesh ndodhen akte…

View More Pakistani del nga lista e vendeve që financojnë terrorizmin, por Shqipëria jo. Përgjegjësi e qeverisë Rama-Nga Helidon Kastrati