Gjermania me numrin më të madh të papunësisë

 158 total views,  1 views today

Në Gjermani, në tremujorin e dytë të këtij viti, u regjistrua rënia më e madhe e punësimit që nga bashkimi i dy Gjermanive.

Në tremujorin e dytë, sipas Zyrës së Statistikave, rreth 44.7 milionë njerëz ishin të punësuar në Gjermani.

Sipas ekspertëve gjermanë, kjo krizë e punësimt ka ardhur si rezlutat i virusit korona, e cila ka ndikuar në kufizimet e punësimeve, ani pse është pretenduar se do të ketë zhvillim të punësimit në vitin 2020.

Sipas tyre, pandemia po shkakton shumë paqartësi dhe paparashikushmëri në ekonominë gjermane./kp

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •