Këngëtarja shqiptare: Një shtëpi e kam blerë falë fitimeve nga TikTok-u

Këngëtarja e njohur shqiptare, Linda Halimi, këto ditë është kthyer nga Amerika në Kosovë.

Linda është shumë aktive dhe e ndjekur nga fansat edhe në rrjetet sociale. Ajo veçanërisht ka një hapësirë të dedikuar të kohës së saj në TikTok, ku shpesh kyçet live për të diskutuar tema nga më të ndryshmet me ndjekësit e saj.

E duke qenë se TikTok është një rrjet social me pagesë, këngëtarja ka treguar se ka arritur që deri më tani të fitojë një shumë të konsiderueshme nga kjo platformë.

“Pagesat në TikTok merren më shumë përmes live. Unë futem live-strem. Mund ta them me modesti që një shtëpi e kam blerë nga live-streaming”, ka thënë Linda Halimi gjatë bisedës në emisionin “In And Out” në RTV 21.

FOTOT/ Këngëtarja shqiptare: Një shtëpi e kam blerë