Lojërat Olimpike, FBI paralajmëron sulme të mundshme nga hakerat

 2,227 total views,  1 views today

FBI paralajmëron për sulme të mundshme kibernetike gjatë Lojërave Olimpike të Tokios.

Zyrtarët e njësisë së hetimit tregojnë se Lojërat Olimpike ofrojnë mundësi për të mbjellë konfuzion, për të kërkuar shpërblim dhe për të shtyrë përpara qëllimet e propagandës.

Për momentin nuk ka të dhëna për asnjë kërcënim konkret, por hakerat mund të synojnë të sulmojnë kryesisht media, hotele, mjete transporti, zyra biletash, shkruan a2news.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •