Mbyten në liqe dy vëllezër dhe motra

 2,456 total views,  1 views today

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Turqi, ku dy nga tre vëllezërit që hynë në liqenin e digës Atatürk për t’u freskuar në rrethin Hilvan u mbytën, po ashtu jetën humbi edhe motra e tretë, Elif Nur.

Elif Nur Mece, e cila u dërgua në spital nga ekipet policore të Departamentit të Policisë së Provincës nga Liqeni i Digës Atatürk, në të cilin hyri me vëllezërit e saj Emirhan dhe Halenur në Rrethin Aşağı Kucak,  humbi betejën e saj për jetën.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •