Kërcnon Ministria e Mbrojtjes turke: Avionët tanë godasin me saktësi 100%

 2,237 total views,  1 views today

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) postoi në llogarinë e saj në “Twitter” pamje nga operacionet e kryera nga Komanda e Forcave Ajrore.

“Operacionet ajrore, që kryhen nga Forcat tona Ajrore, realizohen pas një procesi gjithëpërfshirës përgatitor dhe me vëmendje shumë të madhe të personelit ekspert në fushën e vet”,- thuhet në shënimin që shoqëron videon.

“Shembulli më konkret i suksesit, i cili vjen me punën në ekip, është goditja e objektivave të përcaktuar me 100% saktësi”.

Momentet e goditjes së shënjestrave nga personeli i Forcave Ajrore janë shpërndarë në mediat sociale.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •