Njihuni me dibranin i cili ka stiluar veshjet e ekipit Olimpik Shqiptar në Lojërat Olimpike “Tokyo 2020”

 9,184 total views,  1 views today

Musa Fisniku, është dibrani i cili ka stiluar veshjen e ekipit Olimpik Shqiptar në Lojërat Olimpike të Tokyos.

Këtu mblidhen Dibranët bën të ditur se Musa Fisniku, është me origjinë nga fshati Trenë në Peshkopi.

Fisniku ka stiluar veshjen e ekipit Olimpik Shqiptar në Ceremoninë e Hapjes së Lojërave Olimpike “Tokyo 2020”.

Mund të jetë një imazh i 13 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i teksti
Mund të jetë një imazh i 1 person
Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •