Serbi kalon Urën e Ibrit për të “votuar” në Mitrovicë të Jugut, Policia i flet vetëm shqip dhe e kthen mbrapsht

 356 total views,  1 views today

Një grup serbësh ishin nisur sot nga veriu i Mitrovicës për në jugun e saj.

Njëri nga ta tha se duan të votojnë në referendum përmes postës që gjendet në këtë pjesë të qytetit.

Por u kthyen prapa nga policët të cilët komunikuan me ta vetëm në gjuhën shqipe.