Marine Le Pen: Fitore historike në Itali, kryeministrja franceze: Do të mbikëqyrim respektimin e të drejtave të njeriut

 5,158 total views

 5,158 total views Pas fitores së Giorgia Melonit të ekstremit të djathtë në Itali ka reaguar edhe politika franceze, me zëra pro dhe skeptikë ndaj kësaj…

View More Marine Le Pen: Fitore historike në Itali, kryeministrja franceze: Do të mbikëqyrim respektimin e të drejtave të njeriut