Ministrja Koçiu: Spitali “Shefqet Ndroqi” me skaner edhe për ekzaminimin e dedikuar të arterieve koronare. Angazhim të pandërprerë për uljen e fataliteteve

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Albana Koçiu zhvilloi një vizitë në Spitalin Universitar “Shefqet Ndroqi”, ku u takua me ekipin e mjekëve të kardiologjisë,…

View More Ministrja Koçiu: Spitali “Shefqet Ndroqi” me skaner edhe për ekzaminimin e dedikuar të arterieve koronare. Angazhim të pandërprerë për uljen e fataliteteve