Metoda që përdor Princesha Kate për të fshehur rripat e sytjenave dhe vijat e …

Sido që të jetë rasti, Princesha Kate ia del gjithmonë të duket jashtëzakonisht elegante.

Dhe rezulton se mamaja mbretërore e tre fëmijëve ka një këshillë sekrete të dobishme për t’u siguruar që ajo të mos ketë kurrë vija brekësh ose rripa sytjenash në shfaqje.

Ekspertja mbretërore e mirësjelljes Myka Meier zbuloi se Kate, 40 vjeç, përdor të brendshme pa rripa dhe pa tegela nën veshjet e saj.

Myka, e cila është themeluese e Beaumont Etiquette dhe e trajnuar nën një anëtar të Shtëpisë Mbretërore të Mbretëreshës, shkroi në Instagram: “Alarm për një metodë stili mbretëror. A keni menduar ndonjëherë pse nuk i shihni kurrë rripat e sytjenave?!”.

“Rrëshqitni për të parë një truk sekret që është një pjesë e domosdoshme e garderobës mbretërore!”.

Myka më pas tregoi një foto të një rrobe pa rrip me ngjyrë nudo që ajo pretendon se është çelësi për t’u bukur në publik. Duke folur për Fabulous, Myka tha: “Të brendshmet dhe sytjenat konsiderohen gjithashtu veshje intime private, dhe që familja mbretërore të ekspozojë veshjet intime thjesht nuk do të bëhej”.

“Ka disa opsione për të fshehur rripat e sytjenave, me një opsion që është një sytjenë që në fakt është e qepur në copë. Opsion i dytë janë veshjet e formës pa rripa, e cila është një copë që ose këputet në fund ose ka këmbë të ngjitura”.